Οδηγός Σχολικού Λεωφορείου Αλλάζει τη Ζωή Μικρού Μαθητή με Πράξη Καλοσύνης

Οδηγός Σχολικού Λεωφορείου Αλλάζει τη Ζωή Μικρού Μαθητή με Πράξη Καλοσύνης
Ένας σχολικός οδηγός λεωφορείου, ο Larry Farrish Jr., έγινε viral για μια πράξη καλοσύνης που συγκίνησε πολλούς ανθρώπους. Ο Farrish Jr., που εργάζεται στο Λούισβιλ του Κεντάκι, παρατήρησε ότι ένα μικρό αγόρι, ο Levi, είχε μια δύσκολη μέρα. “Συνήθως με περιμένει με χαμόγελο, αλλά εκείνη τη μέρα καθόταν στο έδαφος με ένα μπουφάν στο κεφάλι του”, περιγράφει ο 35χρονος.

Όταν ρώτησε τον Levi τι συμβαίνει, εκείνος με δάκρυα στα μάτια του εξομολογήθηκε ότι δεν είχε πιτζάμες για την Ημέρα Πυτζάμας και καθόταν μακριά από τους φίλους του στο λεωφορείο. Ο Farrish Jr. ένιωσε θλίψη με την κατάσταση του παιδιού και αποφάσισε να δράσει. “Πρέπει να το διορθώσω αυτό”, σκέφτηκε.

Μετά τις πρωινές του διαδρομές, πήγε σε ένα κατάστημα Family Dollar και αγόρασε δύο ζευγάρια πιτζάμες για τον Levi. Όταν τις παρέδωσε στο σχολείο του Levi, ο μικρός του είπε: “Πονούσες σήμερα το πρωί, έκλαιγες, γι’ αυτό σου πήρα αυτές τις πιτζάμες”. Ο Levi ήταν ενθουσιασμένος και αγκάλιασε τις πιτζάμες σφιχτά.

Η πράξη του αυτή άλλαξε τη μέρα του Levi, ο οποίος δήλωσε: “Μπορώ να πω ότι ο κύριος Larry είναι καλός και η καρδιά του είναι γεμάτη χαρά. Όταν μου έδωσε τις πιτζάμες, έκλαψα από χαρά”. Ο Farrish Jr., ο οποίος έχει πει ότι οδηγεί λεωφορεία εδώ και επτά χρόνια γιατί του αρέσει να δημιουργεί δεσμούς με τα παιδιά, κέρδισε τις καρδιές πολλών μετά την ενέργεια του αυτή.

Αφού το δημόσιο σχολείο της κομητείας Τζέφερσον ανήρτησε το γεγονός στα κοινωνικά δίκτυα, οι χρήστες άρχισαν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σχετικά με τον Farrish Jr., εκφράζοντας την εκτίμηση τους για εκείνον. “Ο κύριος Larry είναι ο καλύτερος και τα παιδιά ξέρουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετικά, στοργικά χέρια μαζί του!” ήταν μερικά από τα σχόλια που γέμισαν την ανάρτηση.

Πηγή: newsbomb.gr