Σοκ και αποτροπιασμός από περιστατικό με έμβρυο σε δημόσια τουαλέτα εστιατορίου στο Μανχάταν

Σοκ και αποτροπιασμός από περιστατικό με έμβρυο σε δημόσια τουαλέτα εστιατορίου στο Μανχάταν
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ένα πρόσφατο περιστατικό σε εστιατόριο του Μανχάταν στην Αμερική. Στην επιχείρηση «Sophie’s Cuban Cuisine», πελάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται για το βούλωμα της τουαλέτας, χωρίς να φαντάζονται ότι στις σωληνώσεις θα ανακάλυπταν κάτι τόσο αποτρόπαιο. Όταν οι υπάλληλοι προσπάθησαν να ξεβουλώσουν την τουαλέτα, αντίκρισαν το νεκρό έμβρυο, ηλικίας 22 εβδομάδων, που βρισκόταν ακόμη μέσα στον πλακούντα και με τον ομφάλιο λώρο του.

Η 20χρονη μητέρα του εμβρύου, σύμφωνα με έρευνες της αστυνομίας και πληροφορίες από την New York Post, είχε γευματίσει στο εστιατόριο μια ημέρα πριν από την αποκάλυψη του περιστατικού. Αφού απέβαλε στην τουαλέτα, για άγνωστο λόγο πέταξε το μωρό στη λεκάνη και εν συνεχεία πάτησε το καζανάκι, προσπαθώντας να το εξαφανίσει.

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι το έμβρυο ήταν αγόρι ηλικίας 22 έως 23 εβδομάδων και δεν βρέθηκαν ανωμαλίες ή ασθένειες. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με τον εισαγγελέα του Μανχάταν, προγραμματίζει τη σύλληψη της 20χρονης, με το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για κακούργημα να παραμένει ανοιχτό.

Πηγή: newsbomb.gr