Σοκ στην Ιταλία με τη φρικιαστική υπόθεση της 22χρονης μητέρας που σκότωσε τα μωρά της για διακοπές στη Νέα Υόρκη

Σοκ στην Ιταλία με τη φρικιαστική υπόθεση της 22χρονης μητέρας που σκότωσε τα μωρά της για διακοπές στη Νέα Υόρκη
Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση της 22χρονης Ιταλίδας Κιάρα, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τα δύο μωρά της με σκοπό να μπορέσει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη. Η φοιτήτρια Νομικής από το Τραβερσέτολο της Πάρμας γέννησε τα δύο παιδιά της με χρονική διαφορά ενός έτους, το πρώτο πέρσι και το δεύτερο φέτος, και τα έθαψε στην αυλή της οικογενειακής βίλας.

Έπειτα από την απρόσμενη ανακάλυψη μιας συγγενής της οικογένειας στις 9 Αυγούστου, η αστυνομία βρήκε τα δύο νεογέννητα θαμμένα στον κήπο του σπιτιού. Το ένα μωρό είχε γεννηθεί στις 8 Αυγούστου, ενώ το άλλο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, είχε γεννηθεί ένα χρόνο νωρίτερα. Τα μωρά βρέθηκαν μέσα σε σακούλες, αναδεικνύοντας τη σοβαρότητα της κατάσταση.

Σημείο αναφοράς στην έρευνα είναι οι διαδικτυακές αναζητήσεις της Κιάρα, οι οποίες βοήθησαν τους ανακριτές να εντοπίσουν τη σορό του δεύτερου μωρού. Η 22χρονη κατηγορείται για δύο ανθρωποκτονίες από πρόθεση και βεβήλωση νεκρού. Αναπάντητο ωστόσο παραμένει το ερώτημα αν οι γονείς της ή ο συνομήλικος αρραβωνιαστικός της γνώριζαν για τις εγκυμοσύνες της.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι την επόμενη μέρα μετά τη δολοφονία του μωρού, η Κιάρα ταξίδεψε για διακοπές στη Νέα Υόρκη με τους γονείς της, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το ταξίδι, παριστάνοντας ότι δεν είχε συμβεί τίποτα. Οι εισαγγελείς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν συνένοχοι στην υπόθεση, και η έρευνα συνεχίζεται.

Πηγή: newsbomb.gr