Το Απίστευτο Ρεκόρ του Βραχύβιου Γάμου τριών Λεπτών στην Κουβέιτ

Το Απίστευτο Ρεκόρ του Βραχύβιου Γάμου τριών Λεπτών στην Κουβέιτ
Ένα ζευγάρι από το Κουβέιτ κατόρθωσε να σπάσει το ρεκόρ για έναν από τους πιο βραχύβιους γάμους, καθώς η ένωση τους διήρκησε μόλις τρία λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γαμπρός προσέβαλε τη νύφη μπροστά στους καλεσμένους κατά τη διάρκεια της τελετής, αποκαλώντας την “ηλίθια” επειδή σκόνταψε. Έτσι, οι δυο τους δεν πρόλαβαν καν να βγουν από την εκκλησία ως νεόνυμφοι.

Η ανήκουστη αυτή ιστορία άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χρήστες να εκφράζουν την έκπληξή τους. Ένας χρήστης του X/Twitter παρατήρησε: «Πήγα σε έναν γάμο όπου ο γαμπρός περνούσε την ομιλία του κοροϊδεύοντας τη γυναίκα του σαν να ήταν ένα αστείο, όπως και ο πατέρας της».

Μια άλλη αναφορά, σύμφωνα με το indy100, περιέγραψε τα γεγονότα ως «απίστευτα». Η EmRata, που παντρεύτηκε στα 26 της και χώρισε στα 32 της, πρόσθεσε ότι πολλές γυναίκες παίρνουν διαζύγιο πριν φτάσουν τα 30 τους χρόνια. Ανέφερε ότι η εμπειρία των είκοσι της είχε πολλές δυσκολίες, ενώ τώρα απολαμβάνει τη ζωή μέσα στα τριάντα της, με αυτοπεποίθηση και κατανόηση για τα θέλω της.

Πηγή: newsbomb.gr