Αλέξανδρος Λυκουρέζος Σχολιάζει την Υπόθεση Λύτρα και την Ερωτική του Ζωή

Αλέξανδρος Λυκουρέζος Σχολιάζει την Υπόθεση Λύτρα και την Ερωτική του Ζωή
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno», όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, επισημαίνοντας ότι η ποινική δίωξη κατά του τελευταίου ήταν λάθος. «Έπρεπε να ασκηθεί δίωξη για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να επηρεάζει τον δικαστή. Άστοχη η παρέμβαση του Αρείου Πάγου στην υπόθεση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε σχόλια για τα έντονα δημοσιεύματα γύρω από την υπόθεση, σημειώνοντας: «Πιστεύω ότι έχουν γίνει πολλά άστοχα σχόλια στην υπόθεση Λύτρα. Ο άνθρωπος δείχνει να έχει μετανιώσει. Στα μπουζούκια πήγε να ξεσκάσει. Όταν έχεις περάσει κάποιον χρόνο στην φυλακή, αντιδράς με τον τρόπο που επιλέγει».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποκάλυψε την ερωτική του σχέση με την Τζένη Οικονόμου. «Εδώ και εννέα μήνες είμαι σε σχέση. Γνωριστήκαμε τα Χριστούγεννα. Δεν παρακολουθώ και δεν ασχολούμαι με τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική μου ζωή. Ο καθένας διατυπώνει τις απόψεις του ελεύθερα. Είμαι ερωτευμένος», δήλωσε.

Πηγή: newsbomb.gr