Αποχώρηση Σπύρου Μιχαλόπουλου από τη σειρά Άγιος Έρωτας και η ανάληψη της σκηνοθεσίας από τον Πιέρρο Ανδρακάκο

Αποχώρηση Σπύρου Μιχαλόπουλου από τη σειρά Άγιος Έρωτας και η ανάληψη της σκηνοθεσίας από τον Πιέρρο Ανδρακάκο
Λίγες εβδομάδες από την πρεμιέρα της σειράς «Άγιος Έρωτας» στον ALPHA, έχουν προκύψει σημαντικές εξελίξεις. Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος ανακοίνωσε μέσω των social media την αποχώρησή του από τη σκηνοθεσία του σίριαλ για προσωπικούς λόγους. «Αγαπητοί φίλοι, για προσωπικούς λόγους, όχι υγείας, αποχωρώ από την σκηνοθεσία της σειράς του Άλφα Άγιος Έρωτας. Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή στήριξη. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και να συνεχίσετε να βλέπετε τη σειρά. Καλή αντάμωση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η πρωταγωνίστρια Δανάη Παππά μίλησε για την κατάσταση δηλώνοντας: «Όλα καλά είναι. Συνέβησαν κάποια πράγματα… Ο κύριος Μιχαλόπουλος έπρεπε να φύγει για δικούς του λόγους, δεν είμαι εγώ σε θέση να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Από αυτά που έχω καταλάβει είναι όλα καλά. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά. Ήταν κάτι που έτυχε τώρα. Το θέμα είναι να είμαστε όλοι καλά».

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιέρρος Ανδρακάκος αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του «Άγιου Έρωτα» και αναμένεται να φέρει την εμπειρία του στην παραγωγή.

Πηγή: newsbomb.gr