Αποκαλύψεις της Βάσιας Τριφύλλη για τη ζωή και τις σχέσεις της

Αποκαλύψεις της Βάσιας Τριφύλλη για τη ζωή και τις σχέσεις της
Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Ανάμεσα σε όσα είπε, μοιράστηκε σκέψεις για τις σχέσεις της, τονίζοντας ότι έχει υπάρξει σε σχέση με έναν δημοφιλή άντρα που ποτέ δεν έγινε γνωστό, ενώ δελεαστικές αποκαλύψεις συμπλήρωσαν την κουβέντα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει εκμεταλλευτεί τη φήμη της σε δημόσιες υπηρεσίες και ότι ποτέ δεν έχει πει ψέματα για την ηλικία της, καθώς όπως ανέφερε, κανένας δεν την έχει ρωτήσει για αυτό. Επίσης, δήλωσε ότι δεν έχει επιστρέψει ποτέ καταναλωθέν ρούχο σε κατάστημα ούτε έχει μεταμφιεστεί σε έξοδό της για να αποφύγει αναγνωρίσεις.

Αναφορικά με προσωπικές της συνήθειες, ανέφερε ότι έχει παρακολουθήσει τον σύντροφο της ενώ οδηγούσε, ενώ για τη σχέση της με τους συμπρωταγωνιστές της, δήλωσε ότι δεν έχει ερωτευτεί ποτέ κάποιον από αυτούς. Έχει επίσης προσποιηθεί ότι πονάει για να μη δουλέψει και έχει κάνει το τραπέζι σε κάποιον με φαγητό που είχε παραγγείλει απ’ έξω, ολοκληρώνοντας τις αποκαλύψεις της με τη φράση ότι δεν έχει ποτέ χρειαστεί να αρνηθεί την ταυτότητά της για να αποφύγει θαυμαστές.

Πηγή: newsbomb.gr