Μπρους Γουίλις σε σπάνια δημόσια εμφάνιση παρά τις δοκιμασίες της υγείας του

Μπρους Γουίλις σε σπάνια δημόσια εμφάνιση παρά τις δοκιμασίες της υγείας του
Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση, ο Μπρους Γουίλις εθεάθη να κάθεται συνοδηγός σε ένα μαύρο Range Rover σε γειτονιά του Λος Άντζελες. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν τον δείχνουν να φαίνεται σκυθρωπός και προβληματισμένος. Αυτή η εμφάνιση ήρθε λίγες ημέρες μετά την ενημέρωση της κόρης του, Ρούμερ Γουίλις, η οποία καθησύχασε τους θαυμαστές αναφέροντας πως ο πατέρας της τα πηγαίνει πολύ καλά παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Η στήριξη της οικογένειας, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού, είναι καθοριστική. Τον περασμένο Αύγουστο, η Ρούμερ είχε δημοσιεύσει μια τρυφερή εικόνα κρατώντας το χέρι του πατέρα της, απαντώντας παράλληλα σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση του Μπρους. “Είναι υπέροχος. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Ευχαριστώ”, είχε γράψει. Επιπλέον, πριν από μερικές εβδομάδες, η Ντέμι Μουρ είχε δηλώσει ότι ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ενισχύοντας την ελπίδα των θαυμαστών του.

Αυτή η στήριξη από την οικογένεια φαίνεται να είναι ένα σημαντικό κομμάτι της μάχης που δίνει ο Μπρους Γουίλις ενάντια στην αφασία και τη μετωποκροταφική άνοια. Πηγή: newsbomb.gr