Εξαίσια Προσωπική Μεταμόρφωση και Δημιουργικές Φιλοδοξίες της Έλενας Κρεμλίδου

Εξαίσια Προσωπική Μεταμόρφωση και Δημιουργικές Φιλοδοξίες της Έλενας Κρεμλίδου
Η Έλενα Κρεμλίδου συζητάει στην εκπομπή «Breakfast@Star» για την εμπειρία της στο χώρο της υποκριτικής, τις ψυχολογικές προκλήσεις μετά την υπόθεση revenge porn, καθώς και για τα σχέδιά της στο μέλλον.

Αρχικά, αναφέρει ότι εδώ και δύο χρόνια παρακολουθεί σεμινάρια και μαθήματα υποκριτικής. Όταν βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών, ένιωσε ότι ανήκει στο χώρο αυτό: «Είχα πολύ άγχος πριν πατήσω το κόκκινο χαλί. Με το που πάτησα το πόδι μου, ένιωσα ότι ανήκω εκεί». Εξετάζοντας την αυτοπεποίθησή της, λέει, «Αν δουλεύεις, δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο. Εγώ έχω δουλέψει πάρα πολύ και για τα social και για να γίνω ηθοποιός».

Αναφορικά με την προσωπική της εμπειρία με το revenge porn, η Έλενα νιώθει ότι έχει αφήσει ένα ψυχολογικό αποτύπωμα. «Ένιωσα βιασμένη με έναν τρόπο και μου πήρε πολύ χρόνο και πολλή ψυχοθεραπεία για να αναγνωρίσω αυτά τα προσόντα που μου έδωσε ο Θεός. Δεν το ξεπερνάς ποτέ 100% αυτό, το δουλεύεις», τονίζει.

Σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια, επισημαίνει την επιθυμία της να συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο της σειράς “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” και παράλληλα, σκοπεύει να δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων που θα ασχολούνται με την παραγωγή περιεχομένου στα social media.

Πηγή: newsbomb.gr