Γιώργος Λιάγκας Εξοργισμένος για τις Φήμες Σχετικά με τη Φωτιά στο Σπίτι του

Γιώργος Λιάγκας Εξοργισμένος για τις Φήμες Σχετικά με τη Φωτιά στο Σπίτι του
Εξοργισμένος από την κατάσταση, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε νωρίτερα σχετικά με τη φωτιά που προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο σπίτι του. «Είπαν ότι το έκανα για την τηλεθέαση, ότι εγώ έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για να αυξήσω τη δημοτικότητα», τόνισε. Επιπλέον, αναφέρθηκε και σε άλλες φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τις οποίες χαρακτήρισε ως ανυπόστατες, λέγοντας: «Άλλοι ισχυρίστηκαν ότι το έκανα για να πάρω χρήματα από την ασφάλεια. Δεν έχω ασφάλεια!».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 εξέφρασε την αγανάκτησή του για τους ανθρώπους που έδειξαν έλλειψη σεβασμού στο περιστατικό, αναφέροντας ότι πάνω από 100 μηνύματα σε ιστοσελίδα έγραφαν σχόλια περί ευτυχίας για τη ζημιά που υπέστη. «Πρώτο, είναι το πόσο σκατόψυχοι είμαστε ως ζώα. Δημοσιοποίησα την κατάσταση γιατί χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική και η μισή γειτονιά. Το σπίτι δεν κατοικείται και θα παραμείνω σε ξενοδοχείο για το προσεχές διάστημα, ίσως και έναν μήνα».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης ότι δεν σκοπεύει να κοινοποιήσει τις οικονομικές συνέπειες της ζημιάς, καθώς είναι προσωπικό θέμα. «Έχω την οικονομική δυνατότητα να αποκαταστήσω το σπίτι. Η φωτιά ήταν μικρή σε σχέση με άλλες περιπτώσεις, αλλά κατέστρεψε το εσωτερικό και τα έπιπλα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές».

Κλείνοντας, υπογράμμισε την απαράδεκτη στάση ορισμένων που επιχείρησαν να παρουσιάσουν την περιουσιακή του ζημιά ως «lifestyle» θέμα: «Όταν καίγεται ένα σπίτι, δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ. Είναι ντροπή να το ανάγεις σε τέτοιες συζητήσεις».

Πηγή: newsbomb.gr