Γιώργος Λιάγκας Κριτική Σε Ιωάννα Τούνη Και Steve Τούμπα Για Σχόλια Σχετικά Με Την Τηλεόραση

Γιώργος Λιάγκας Κριτική Σε Ιωάννα Τούνη Και Steve Τούμπα Για Σχόλια Σχετικά Με Την Τηλεόραση
Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά της Ιωάννας Τούνη και του φίλου της, Steve Τούμπα, λόγω των αρνητικών σχολίων που εξέφρασαν για την εκπομπή του. Ο παρουσιαστής δήλωσε: «Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαίωμα, επειδή δεν έχουμε ένα εκατομμύριο followers. Οι influencers είστε σε μια κορυφή δική σας με πύλινα πόδια από κάτω. Δεν είναι κοινωνική καταξίωση τα εκατομμύρια followers που έχετε. Διότι πίσω από αυτό, γενικά μιλάω, δεν κρύβεται απολύτως τίποτα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Steve Τούμπα: «Υπάρχει και ο κολαούζος του influencer, ο αυλικός! Αν ο κύριος Στιβ έχει αντίρρηση με την τηλεόραση που κάνουμε, η τηλεόραση που οραματίζεται να δημιουργήσει αυτός είναι μοντέρνα και όχι παλιακή. Προσωπικά, μου θυμίζει τους σταρ μιας άλλης εποχής που, επειδή είναι εκτός τηλεόρασης, ισχυρίζονται ότι η τρέχουσα σεζόν είναι η χειρότερη».

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε επίσης την αισθητική που θεωρεί ότι φέρνει η νέα γενιά: «Η αισθητική που φέρνει το νέο είναι να βρίζουν και να απαξιώνουν μια γυναίκα που έτσι της αρέσει να ντύνεται; Οι δικαιωματιστές μάχονται για την ελευθερία του καθενός να εκφράζεται και να ντύνεται όπως επιθυμεί. Η μοντέρνα προσέγγιση, όμως, δεν είναι να κατακρίνεις μία γυναίκα επειδή δεν σου αρέσει το ντύσιμό της».

Πρόσθεσε: «Εσείς οι μοντέρνοι άνθρωποι των social media θέλετε να διώξετε εμάς τους παλιούς για να βρίζετε με τον δικό σας τρόπο, χωρίς παιδεία και γνώση. Αυτό είναι το καινούργιο που επιθυμείτε να φέρετε; Αν είναι να μάθουν τα παιδιά μας ότι κάποιος χωρίς φυσική ή πνευματική κατάρτιση μπορεί να φέρει το καινούργιο, τότε είναι ντροπή».

Κατέληξε λέγοντας: «Δυστυχώς, αυτή είναι η καταξίωση του τίποτα. Όλοι αυτοί οι influencers που αποκτούν προσοχή μέσω likes και δώρων, οφείλουν να κατανοούν την ευθύνη που συνοδεύει την επιρροή τους».

Πηγή: newsbomb.gr