Η αναμονή για την πρεμιέρα του Money Drop με τον Φάνη Μουρατίδη στη μικρή οθόνη

Η αναμονή για την πρεμιέρα του Money Drop με τον Φάνη Μουρατίδη στη μικρή οθόνη
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο ALPHA για την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού «Money Drop» με τον Φάνη Μουρατίδη. Το «Money Drop» πραγματοποιεί την είσοδό του στη μικρή οθόνη τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 23.30, αντί για τις 20.00 όπως είχε αρχικά γνωστοποιηθεί.

Το Money Drop είναι ένα ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που έχει κερδίσει φήμη σε πάνω από 60 χώρες, προσφέροντας σημαντικά χρηματικά έπαθλα στους συμμετέχοντες. Αυτή τη φορά, ο Φάνης Μουρατίδης, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αναγνωρίσιμους ηθοποιούς της γενιάς του, αναλαμβάνει τον ρόλο του παρουσιαστή και υπόσχεται να χαρίσει στους τηλεθεατές μια συναρπαστική εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες ξεκινούν το παιχνίδι με 200.000 ευρώ στα χέρια τους, και η πρόκληση είναι να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά μέχρι το τέλος. Για να το πετύχουν αυτό, θα χρειαστούν γνώσεις, καλή συνεργασία και ταχύτητα. Μόλις 8 ερωτήσεις τους χωρίζουν από το υψηλό χρηματικό έπαθλο και κάθε λάθος απάντηση σημαίνει ότι μέρος των χρημάτων τους θα «πέσει» στην καταπακτή και θα χαθεί.

«Θάρρος, γνώσεις, ψυχραιμία και τύχη» είναι τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να κερδίσουν οι παίκτες στον αγώνα που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές. Θα έχουν ό,τι χρειάζεται για να αποδείξουν την αξία τους;

Πηγή: newsbomb.gr