Η Αγγελίνα Παπαδοπούλου Κάνει Εμφάνιση Στο Κόκκινο Χαλί του Φεστιβάλ του Λονδίνου

Η Αγγελίνα Παπαδοπούλου Κάνει Εμφάνιση Στο Κόκκινο Χαλί του Φεστιβάλ του Λονδίνου
Η ανερχόμενη Ελληνίδα ηθοποιός, Αγγελίνα Παπαδοπούλου, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ του Λονδίνου. Η 17χρονη Αγγελίνα ενσαρκώνει τη Μαρία Κάλλας στην κινηματογραφική βιογραφία «Maria», η οποία εστιάζει στην περίοδο πριν τη δόξα της soprano και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την οικογένειά της κατά την κατοχή. Η μητέρα της, Λυδία Κονιόρδου, την υποχρέωνε να ψυχαγωγεί τους Γερμανούς ως μέσο επιβίωσης.

Η ανακοίνωση της συμμετοχής της στην ταινία πραγματοποιήθηκε τη μέρα της πρεμιέρας, καθώς η μυστικότητα ήταν βασική προϋπόθεση του συμβολαίου της μέχρι την ημέρα του φεστιβάλ στη Βενετία. Ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Πάμπλο Λαρέν ενθουσιάστηκε από το υποκριτικό ταλέντο και τη μοναδική φωνή της Αγγελίνας κατά την πρώτη τους συνάντηση.

Αν και μόλις 17 ετών, η Αγγελίνα διαθέτει μια εντυπωσιακή φωνή που ακούμε στην ταινία, και προέρχεται από μια καλλιτεχνική οικογένεια, με μητέρα που είναι μουσικός και διευθύντρια ωδείου, και πατέρα τον ηθοποιό Νίκο Παπαδόπουλο.

Στην ανακοίνωσή της, η Αγγελίνα εξέφρασε τη χαρά της που μπορεί επιτέλους να μοιραστεί τη συμμετοχή της στην πολυαναμενόμενη ταινία, υπογραμμίζοντας ότι εκπλήρωσε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της. Ευχαρίστησε επίσης την Αντζελίνα Τζολί για τα εγκωμιαστικά της λόγια.

Εντωμεταξύ, το προφίλ της Αγγελίνας στο Instagram κατακλύζεται από θετικά σχόλια, πολλά από τα οποία έρχονται από καταξιωμένους συναδέλφους της, όπως η Τόνια Σωτηροπούλου.

Πηγή: newsbomb.gr