Η Άννα Βίσση Μαγεύει το Καλλιμάρμαρο με Μια Αξέχαστη Συναυλία

Η Άννα Βίσση Μαγεύει το Καλλιμάρμαρο με Μια Αξέχαστη Συναυλία
Κατά τη διάρκεια της πολυαναμενόμενης συναυλίας της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, το Σάββατο (5/10), πλήθος 65.000 θεατών χειροκρότησε την κορυφαία ερμηνεύτρια, παρά τη βροχή. Η συναυλία διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες, κατά τις οποίες η Άννα παρουσίασε πολλές από τις επιτυχίες της που μετρούν 51 χρόνια καριέρας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή περίπου στις 9 το βράδυ, και το κοινό την ακολούθησε με ενθουσιασμό σε κάθε τραγούδι. Στις κερκίδες των επισήμων, δίπλα της, βρισκόταν ο Νίκος Καρβέλας, στον οποίο αφιέρωσε τη βραδιά και ευχαρίστησε για την πολύχρονη συνεργασία τους.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η συγκινητική αφιέρωση της Άννας Βίσση στον σπουδαίο μουσικό και συνθέτη Μίμη Πλέσσα, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή την ίδια ημέρα. «Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα», είπε η Άννα, προτού ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια του.

Στη συνέχεια, παρουσίασε το τραγούδι «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», συνεχίζοντας την αλληλεπίδραση με το κοινό. Η νύχτα αυτή αναδείχθηκε σε μια γιορτή μουσικής και συναισθημάτων, με πολλούς διάσημους να παρακολουθούν αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Πηγή: newsbomb.gr