Η επερχόμενη πρεμιέρα της 30ης σεζόν της εκπομπής Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη

Η επερχόμενη πρεμιέρα της 30ης σεζόν της εκπομπής Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη
Η πρεμιέρα της 30ης σεζόν της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, πλησιάζει. Στις 18 Οκτωβρίου, θα μεταδοθεί την Παρασκευή στις 23.30 από το MEGA. Το πρώτο teaser έχει ήδη κυκλοφορήσει, με τη δημοσιογράφο ντυμένη στα κόκκινα.

Η εκπομπή αυτή έχει ξεκινήσει τη διαδρομή της από τον Οκτώβριο του 1995, και μέχρι σήμερα έχει μεταδοθεί ανελλιπώς για 29 χρόνια. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1995 από τον ΣΚΑΪ και συνεχίστηκε για τέσσερις σεζόν. Από τον Οκτώβριο του 1999 βρέθηκε στον ALPHA, όπου παρέμεινε για δύο ακόμη σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2001. Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη μετακόμισε στον Alter Channel, όπου το «Φως στο Τούνελ» παρέμεινε για δέκα χρόνια.

Η 17η σεζόν της εκπομπής έκανε πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου του 2011, ωστόσο, μεταδόθηκε για τελευταία φορά από το ALTER στις 9 Νοεμβρίου εκείνης της χρονιάς λόγω της οικονομικής κρίσης που οδήγησε στο κλείσιμο του σταθμού. Ακολούθησε η επιστροφή της εκπομπής στον ALPHA το 2012, συνεχίζοντας να προβάλλεται μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Σημαντική είναι η συμβολή της εκπομπής στην εξιχνίαση περιστατικών, καθώς έχει βοηθήσει στην επίλυση είκοσι οχτώ δολοφονιών και έχει ρίξει φως σε πολλές ξεχασμένες υποθέσεις. Η συμμετοχή των τηλεθεατών είναι καθοριστική, με συνολικά περισσότερους από 1.840 ανθρώπους να έχουν βρεθεί μέσα από 981 εκπομπές.

Πηγή: newsbomb.gr