Η Φετινή Τηλεοπτική Σεζόν Φέρνει Μεγάλες Προσδοκίες και Συναγωνισμό

Η Φετινή Τηλεοπτική Σεζόν Φέρνει Μεγάλες Προσδοκίες και Συναγωνισμό
Η φετινή τηλεοπτική σεζόν δείχνει να έχει έντονο ενδιαφέρον, καθώς τα κανάλια παρουσιάζουν ποικιλία προγραμμάτων με υψηλές προσδοκίες. Χθες Τρίτη, παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα της κωμωδίας του ALPHA «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», η οποία σημείωσε εντυπωσιακή απόδοση. Το διπλό επεισόδιο της σειράς κατέγραψε 20,2% στο σύνολο και 23,6% στην κατηγορία των τηλεθεατών 18-54, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Στη συνέχεια, η «Γη της ελιάς» του MEGA σημείωσε 15,9% στο σύνολο και 10,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Grand Hotel» του ΑΝΤ1 ακολούθησε με 15,7% και 13,9% αντίστοιχα. Ωστόσο, η σειρά του MEGA έδειξε πτώση σε σύγκριση με τα νούμερα που είχε στο παρελθόν, αντίθετα με την παραγωγή του ΑΝΤ1 που φαίνεται να έχει δυναμική από τα πρώτα επεισόδια.

Αξιοσημείωτο αποτέλεσμα είχε και το «Survivor» του ΣΚΑΪ, το οποίο κατάφερε να διατηρήσει ποσοστά 15,3% στο σύνολο και 11,9% στους τηλεθεατές 18-54, δείχνοντας έτσι αξιοσημείωτη αντοχή στον ανταγωνισμό. Αντίθετα, η «Φάρμα» του STAR περιορίστηκε σε 6,3% στο σύνολο και 7,7% στο δυναμικό κοινό.

Οι σειρές της ΕΡΤ1 παρουσίασαν επίσης χαμηλές επιδόσεις, με την «Παραλία» να σημειώνει 5,9% συνολικά και 4% στο δυναμικό κοινό, ενώ η κωμωδία «Αρχελάου 5» έφτασε στο 2,1% και 2,6% αντίστοιχα. Απόψε, στον ALPHA, θα κάνει πρεμιέρα η σειρά «Άγιος Έρωτας» και αναμένουμε να δούμε αν θα επιτύχει ανάλογα αποτελέσματα με αυτά της «Κατάρας».

Πηγή: newsbomb.gr