Η Ίαση και η Νέα Αρχή του Στράτου Τζώρτζογλου μέσα από την Πίστη του στον Θεό

Η Ίαση και η Νέα Αρχή του Στράτου Τζώρτζογλου μέσα από την Πίστη του στον Θεό
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή του και στη δύναμη που αντλεί από την πίστη του στον Θεό. Περιγράφοντας την κατάσταση του, ο ηθοποιός είπε: «Ήταν μια πολύ μαύρη περίοδος. Κράτησε γύρω στα δύο χρόνια. Νόμιζα ότι θα τελειώσω, θα πεθάνω. Είχε μείνει μόνο ένα πολύ μικρό παραθυράκι από μακριά. Ίσως έρθει βοήθεια από πάνω, από τον Θεό. Η μόνη αξία που μου είχε μείνει σταθερή ήταν ότι πίστευα στον Θεό και ότι αν θελήσει, θα μπορέσει να με βοηθήσει, γιατί εγώ δεν μπορούσα να λάβω ούτε την ευλογία».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ανέφερε επίσης ότι «πήρα θεραπεία, την οποία ολοκλήρωσα. Τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, πολύ καλύτερα από ό,τι ήμουν πριν. Πέρασα αυτή τη μαύρη περίοδο και μπόρεσα να εκτιμήσω τις ευλογίες που είχα στη ζωή μου».

Για την υποστήριξη που έλαβε κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, ο ηθοποιός είπε: «Τότε μου στάθηκε η Σοφία, η μαμά της που εκείνη την περίοδο είχε έρθει και στο σπίτι τρεις μήνες, η πρώην γυναίκα μου η Μαρία και ο γιος μου ο Αλκιβιάδης. Δεν έβγαινα, ήμουν κλεισμένος στο σπίτι μέσα, ούτε συνεντεύξεις έδινα, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή έγινε το κλικ και έγινα καινούριος».

Πηγή: newsbomb.gr