Η Καίτη Φίνου Αποκαλύπτει Όσα Πραγματικά Έχει Ζήσει Για Τα Ψέματα Που Έχουν Γραφτεί Για Αυτήν

Η Καίτη Φίνου Αποκαλύπτει Όσα Πραγματικά Έχει Ζήσει Για Τα Ψέματα Που Έχουν Γραφτεί Για Αυτήν
Η ηθοποιός Καίτη Φίνου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μίλησε για τις κακοήθειες και τα ψέματα που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με την προσωπική της ζωή. «Υπήρχαν μεγάλα ονόματα στον δημοσιογραφικό χώρο που δεν βρίσκονται πια στη ζωή και μου είχαν πει ότι, λόγω της κατάστασης της σχέσης μου, έγραφαν τα χειρότερα για εμένα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτοί οι ψεύτες, που φαίνονταν καψούρηδες, καθόριζαν έτσι τις δημοσιεύσεις τους, ενώ εγώ απλώς ήμουν σε σχέση», δήλωσε με πικρία.

Με αφορμή το χειρότερο ψέμα που έχει ακουστεί για εκείνη, αναφέρθηκε σε μια συγκεκριμένη ιστορία: «Είχαν γράψει ότι είχα σχέση με έναν δημοσιογράφο που με πήγε μέχρι το Σούνιο και με άφησε να περπατώ γυμνή. Αυτό γράφτηκε στον «Θησαυρό». Δεν ακολούθησα νομικές δράσεις, γιατί πράγματι είχα σχέση με τον εν λόγω δημοσιογράφο εκείνη την εποχή».

Η Καίτη Φίνου τόνισε επίσης πως στο παρελθόν της είχαν προταθεί οικονομικά κίνητρα για να γράψει μια σειρά βιβλίων με τις εμπειρίες της. Ωστόσο, προτίμησε να μην εκθέσει κανέναν: «Δεν ήθελα να ξεφτιλίσω κανέναν». Σημείωσε ότι κατά την περίοδο του #metoo της έγινε πρόταση για περιοδεία, αλλά αρνήθηκε όταν έμαθε ότι το όνομα ενός συγκεκριμένου ανθρώπου ήταν εμπλεκόμενο.

Πηγή: newsbomb.gr