Η Μαρία Μπακοδήμου Στέλνει Δυνατό Μήνυμα Μετά από Σοβαρή Περιπέτεια Υγείας

Η Μαρία Μπακοδήμου Στέλνει Δυνατό Μήνυμα Μετά από Σοβαρή Περιπέτεια Υγείας
Τις τελευταίες ώρες, η περιπέτεια υγείας της Μαρία Μπακοδήμου έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο διαδίκτυο, καθώς είναι μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης. Μετά από νοσηλεία στην εντατική λόγω αλλεργικού σοκ, η παρουσιάστρια ανήρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media: «Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου, που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει, αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία».

Η παρουσιάστρια, γνωστή για την ικανότητά της να επικοινωνεί με αισιοδοξία τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, είχε προηγουμένως μιλήσει για θέματα υγείας. Σε ανάρτησή της από το νοσοκομείο, είχε γράψει: «Όλα πήγανε καλά! Ήταν κάτι απλό αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες, φαγητά και ταξίδια αλλά και real life».

Ακόμα, σε podcast της είχε αναφέρει την εμπειρία της με ένα αυτοάνοσο νόσημα: «Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία, διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο. Μου άλλαξε τη ζωή. Με έβαλε σε μια άλλη διαδρομή και με έκανε καλύτερη… Στην αρχή της διάγνωσης του αυτοάνοσου, θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά και πάντα. Να τον δικάζω. Γιατί τόσο πολύ φοβόμουν να βάλω όρια στους ανθρώπους που αγαπούσα».

Πηγή: newsbomb.gr