Η Μάρω Κοντού Ξετρελαίνει με την Εμφάνιση και την Τέχνη της στην Εκπομπή Cash or Trash

Η Μάρω Κοντού Ξετρελαίνει με την Εμφάνιση και την Τέχνη της στην Εκπομπή Cash or Trash
Εκπληκτική ήταν η παρουσία της Μάρω Κοντού στην εκπομπή «Cash or Trash» στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν η Δέσποινα Μοιραράκη την καλωσόρισε με χαρά. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι την κινητοποίησαν η αγάπη και οι σπουδές της, καθώς και η ταλέντο της στη ζωγραφική, για να συμμετάσχει στην εκπομπή. Με προθυμία ανέφερε ότι έχει φιλοτεχνήσει αρκετούς πίνακες, οι οποίοι κοσμούν τους τοίχους του σπιτιού της αλλά και φίλων της.

Η Μάρω Κοντού πήρε μαζί της έναν από τους πίνακές της για να τον εκτιμήσουν και να τον πουλήσουν για έναν καλό σκοπό. «Αυτόν τον πίνακα τον φιλοτέχνησα πριν από έναν μήνα. Ετοιμάζω και τη δεύτερη έκθεσή μου, αυτά είναι τα πρώτα δείγματα», δήλωσε η ηθοποιός. Ο Θάνος Λούδος εκτίμησε τον πίνακα στα 1.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν την ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές εξέφρασαν τον σοκ και την έκπληξή τους μόλις αντίκρισαν τη Μάρω Κοντού. Εκείνη, όμως, δήλωσε: «Έχω φέρει ένα αντικείμενο για καλό σκοπό. Είμαστε μία ομάδα γυναικών, που βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είναι πολύτιμο πράγμα να είσαι σε θέση να βοηθήσεις και μία απέραντη ευχαρίστηση για σένα τον ίδιο», αποκαλύπτοντας την πρόθεσή της να στηρίξει αυτούς που το χρειάζονται.

Τελικά, ο πίνακας που έφερε η Μάρω Κοντού πούλησε αντί 1.500 ευρώ. «Οι ανάγκες του κόσμου είναι πολλές, αλλά σίγουρα θα καλύψουμε κάποιες εκκρεμότητες με αυτά τα λεφτά. Σας ευχαριστώ πολύ. Πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά ευχάριστη. Όλα ήταν εκεί που έπρεπε», είπε στο τέλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την εμπειρία.

Πηγή: newsbomb.gr