Η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς του MEGA που καταγράφει τις οικογενειακές προκλήσεις

Η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς του MEGA που καταγράφει τις οικογενειακές προκλήσεις
Σε λίγο θα κάνει πρεμιέρα το MEGA, καθώς απόψε στις 21.00 προβάλλεται η νέα κωμική σειρά με τίτλο «Έχω παιδιά». Τέσσερα μοναδικά επεισόδια θα μεταδοθούν συνεχόμενα, έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, προσφέροντας ιστορίες οικογενειακής τρέλας που θα προκαλέσουν άφθονο γέλιο.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον Μιχάλη και τη Σάρα, οι οποίοι συνειδητοποιούν ότι η ζωή με παιδιά τους εμποδίζει να έχουν ολοκληρωμένες συζητήσεις μεταξύ τους. Βάζουν στόχο να βγουν ραντεβού, αλλά η προσπάθειά τους αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ ότι είχαν υπολογίσει. Στο μεταξύ, η Σάρα αποφασίζει να επιστρέψει στην εργασία της και ζητά τη στήριξη των κοντινών της προσώπων.

Ο Μιχάλης και ο Σταύρος θα αναλάβουν να κάνουν μια σχολική εργασία του Τάσου αντί γι’ αυτόν. Παράλληλα, η οικογένεια περνά την ημέρα της σε μια παιδική χαρά, όπου ο Μιχάλης αντιμετωπίζει ένα ψέμα που έχει πει και η Σάρα συναναστρέφεται με τον πατέρα που απασχολεί το πάρκο.

Οι γονείς αναγκάζονται να ζητήσουν βοήθεια από τους παππούδες, ο κυρ-Στέλιος και η κυρία Αντιγόνη, οι οποίοι βάζουν τα δυνατά τους για να τους αλλάξουν γνώμη. Στην πορεία, οι σκεψεις του Μιχάλη για μια συνέντευξη με τα Σώματα Ασφαλείας ανατρέπονται, ενώ η Σάρα προσπαθεί να εγκρατεύσει τα νέα της αφεντικά σχετικά με τα έξοδα.

Στην σειρά συμμετέχουν γνωστά ονόματα όπως οι Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου και άλλοι που ενσαρκώνουν τους κεντρικούς ρόλους στην πιο οικογενειακή κωμωδία.

Πηγή: newsbomb.gr