Η Σχέση Ζωής του Θοδωρή Αθερίδη με τον Δημήτρη Σταρόβα και οι Προκλήσεις της Υγείας τους

Η Σχέση Ζωής του Θοδωρή Αθερίδη με τον Δημήτρη Σταρόβα και οι Προκλήσεις της Υγείας τους
Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στην υγεία του, αποκαλύπτοντας ότι μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, αναγκάστηκε να παίρνει πολλά φάρμακα. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως καταναλώνει συνολικά 10 χάπια, ορισμένα εκ των οποίων τα παίρνει σε διπλή δόση. Παρά τις προσπάθειές του να προσέξει τη διατροφή του, παραδέχεται ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες στην απώλεια βάρους, καθώς είναι 59 ετών. Ωστόσο, νιώθει πνευματικά πολύ πιο νέος, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του σαν 25χρονο.

Ο κωμικός μίλησε επίσης για τη φιλία του με τον Δημήτρη Σταρόβα, αναφέροντας μια παλιότερη στιγμή που όταν ο Σταρόβας άρχισε να παχαίνει, τον είχε “πειράξει” λέγοντάς του να προσέχει τα κιλά του για θέματα υγείας. Ο Σταρόβας αντέτεινε με χιούμορ, θυμίζοντας του μια φράση του Τρίτση σχετικά με το τέλος ζωής. Τελικά, ο Αθερίδης αναγνώρισε ότι ο ίδιος υπήρξε ο πρώτος που υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο, κάνοντας μία αναφορά στα λόγια του Ζουγανέλη, που λέει πως “γέρος είναι εκείνος που πεθαίνει πρώτος”.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μοιράστηκε και τις σκέψεις του για την ψυχολογική του κατάσταση, δηλώνοντας ότι μετά τα 50 αισθάνεται δέκα φορές καλύτερα. Αν είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον 25χρονο εαυτό του, θα του έλεγε να σημειώνει όλα όσα μάθει, αν και είναι δύσκολο για κάποιον νέος να το κατανοήσει πλήρως, καθώς έχει να αποδείξει πολλά και να λάβει αναγνώριση από την κοινωνία.

Πηγή: newsbomb.gr