Η Τραγική Κωμωδία της Παπαριάς και τα Μυστικά των Πρωταγωνιστών

Η Τραγική Κωμωδία της Παπαριάς και τα Μυστικά των Πρωταγωνιστών
Ξεπέρασε το 20% από την πρεμιέρα της και έγινε trend στο X, αποδεικνύοντας την ανάγκη του κοινού για κωμωδίες. Η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» κάνει πρεμιέρα απόψε στον ALPHA με ένα επεισόδιο γεμάτο αστείες καταστάσεις και ανατροπές.

Ανάμεσα στους ήρωες είναι ο Τέρης και η Μαρουσώ, οι οποίοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε έναν απελπισμένο έρωτα, καθώς ο Τέρης έχει ήδη αρραβωνιαστεί τη Λώρα Σεβαστού, ενώ η Μαρουσώ προετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί τον Σήφη. Ωστόσο, ο κρυφός έρωτας του Τέρη για τη Μαρουσώ δεν είναι το μόνο μυστικό που κρύβεται στην Παπαριά.

Η θεία της Μαρουσώς, Γίτσα Βροντάκη Φορτουνάκη, έχει παράλληλη σχέση και με τα δύο ανίψια της, γεγονός που δημιουργεί περισσότερες περιπλοκές στην ήδη φορτισμένη κατάσταση. Τα πάθη στην Παπαριά φουντώνουν, με τον Τέρη και τη Μαρουσώ να αποφασίζουν να θέσουν τέρμα στη βασανισμένη σχέση τους με ακραίο τρόπο.

Στην άλλη πλευρά, η Ζανέτα βιώνει τη δική της κρίση, καθώς ανακαλύπτει την προδοσία του Σώτου Πούλου, ο οποίος έχει αποκαλύψει τα μυστικά του συζύγου της. Αντιμέτωπη με αυτή την αποκάλυψη, παίρνει την δύσκολη απόφαση να χωρίσει από εκείνον. Παράλληλα, η ηγουμένη αδελφή Κατσάμπα βρίσκεται υπό πίεση, ύστερα από την ανακάλυψη του Σώτου σχετικά με τα θαμμένα κόκαλα της πεθεράς της Αλέξις, και πλέον εκείνος την εκβιάζει για να αποκτήσει την ιδιοκτησία του μοναστηριού.

Πηγή: newsbomb.gr