Κατερίνα Καινούργιου Ανοίγει την Κουβέντα για Γάμο και Τηλεοπτικές Προκλήσεις

Κατερίνα Καινούργιου Ανοίγει την Κουβέντα για Γάμο και Τηλεοπτικές Προκλήσεις
Δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, όπου μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τη σχέση της με τον Πάνο Κουτσουμπή. Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν σκέφτονται τον γάμο, εκείνη απάντησε «ρωτήστε τον ίδιο».

Αναφερόμενη στη νέα της εκπομπή και την απόφασή της να αποφύγει την τοξικότητα, δήλωσε: «Ούτε υπονόησα κάτι συγκεκριμένο, ούτε φωτογράφισα κάποιον άνθρωπο. Ήθελα να αλλάξω πράγματα στην εκπομπή και στον εαυτό μου και νιώθω πολύ καλύτερα».

Για τα νούμερα τηλεθέασης, η Κατερίνα τόνισε ότι δεν την αγχώνουν: «Καθημερινά κοιτάω τα νούμερα. Τη μία μέρα μπορεί να είσαι πρώτος, την άλλη τελευταίος. Είναι πολύ οριακά τα πράγματα. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Δεν βλέπω κάποιον ως σκληρό αντίπαλο, τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά. Είμαι σε μια φάση ανασυγκρότησης κι έχω δουλέψει με τον εαυτό μου. Δυο ελεύθερα παιδιά είμαστε. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια και προέκυψε όμορφα και ομαλά. Θα τα δούμε αυτά για τη συγκατοίκηση. Δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα, ρωτήστε εκείνον!».

Πηγή: newsbomb.gr