Μάχη για ζωή για τη Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο στην σκηνή του Ηρωδείου

Μάχη για ζωή για τη Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο στην σκηνή του Ηρωδείου
Καθοριστικές είναι οι επόμενες ώρες για τη Μαρινέλλα, καθώς οι γιατροί αναφέρουν ότι «αύριο το βράδυ εκπνέει το πιο κρίσιμο 24ωρο». Υπενθυμίζεται ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου, ενώ τραγουδούσε στην σκηνή του Ηρωδείου.

Η κατάσταση της υγείας της παρακολουθείται στενά από τους ιατρούς, οι οποίοι δηλώνουν ότι υπάρχει μια προσωρινή ανταπόκριση στην φαρμακευτική αγωγή. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι μειώνεται αργά αλλά σταθερά η πίεση από το αιμάτωμα, με το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης να απομακρύνεται.

Στο μεταξύ, ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, έχει σχολιάσει την αναστάτωση γύρω από την απουσία ασθενοφόρου στο Ηρώδειο. Σύμφωνα με εκείνον, δεν είχε ζητηθεί η συνδρομή του ΕΚΑΒ από την διοργάνωση της συναυλίας.

Την ίδια στιγμή, η Μαρινέλλα φέρεται να επικοινωνεί με το περιβάλλον της, και συγκεκριμένα με την κόρη της, Τζωρτίνα, στην οποία ανέφερε ότι «δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα». Οι εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας της αναμένονται με ενδιαφέρον, καθώς όλοι ελπίζουν σε θετικές ειδήσεις.

Πηγή: newsbomb.gr