Μάρκος Σεφερλής Απαντά σε Κριτές και Επισημαίνει τη Διαφορετικότητα στο Θέατρο

Μάρκος Σεφερλής Απαντά σε Κριτές και Επισημαίνει τη Διαφορετικότητα στο Θέατρο
Με νέα ανάρτησή του το βράδυ της Πέμπτης (26/9) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής αντεπίθεσε στους επικριτές του. Ο γνωστός κωμικός έκανε λόγο για τους «εχθρούς» του, προτείνοντάς τους να εστιάσουν στη δική τους δουλειά αντί να ασχολούνται με εκείνον.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως «έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι κάποιος είναι λίγος σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Όταν αρχίζει να κατηγορεί συναδέλφους του και το κοινό που τους ακολουθεί». Συνέχισε, τονίζοντας πως αυτός ο τρόπος σκέψης αντιπροσωπεύει έναν αθέμιτο ανταγωνισμό: «μην πάτε σε αυτόν, δεν είναι καλός, ελάτε σε μένα που είμαι τέλειος». Υπογράμμισε ότι το κοινό έχει αλάνθαστο κριτήριο και τοποθετεί τους καλλιτέχνες εκεί που αξίζουν.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σεφερλής σχολίασε: «Άλλοι γεννιούνται να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι προσπαθούν να τον κάνουν να γελάσει με τις δηλώσεις τους! Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ούτε έτσι το καταφέρνουν! Τα συμπεράσματα δικά σας». Επιπλέον, επανέλαβε την 35ετή εμπειρία του στον χώρο, καλώντας τους επικριτές του να κοιτάξουν τη δική τους καριέρα, ελπίζοντας να κατακτήσουν κάποια επιτυχία.

Πηγή: newsbomb.gr