Νευρική Στιγμή και Απογοήτευση στο Τηλεπαιχνίδι Εκατομμυριούχος

Νευρική Στιγμή και Απογοήτευση στο Τηλεπαιχνίδι Εκατομμυριούχος
Απόλυτα ανατρεπτική ήταν η βραδιά που πέρασε στο τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος» την Παρασκευή, καθώς ο παίκτης Δημήτρης Παγανός Κουκάκης βρέθηκε μια ανάσα πριν την κατάκτηση 100.000 ευρώ, αλλά στο τέλος αποχώρησε με λιγότερα χρήματα. Ήταν η πρώτη φορά που ένας παίκτης πλησίασε τόσο κοντά στο τελικό ποσό στο παιχνίδι του ΑΝΤ1, που παρουσίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στην 15η και τελευταία ερώτηση του παιχνιδιού, ο παρουσιαστής ρώτησε: «Ψηλά τακούνια φορούσαν από τον 10ο αιώνα στην Περσία οι άντρες;» προσφέροντας τις εξής δωρεάν επιλογές: Α. Βασιλείς, Β. Ιππείς, Γ. Ιερείς, Δ. Καλλιτέχνες. Ο Δημήτρης αγωνίστηκε να πάρει την τελική απόφαση, δηλώνοντας ότι είχε προσανατολιστεί στο Α και ότι λόγω ενός διαισθητικού αισθήματος θα σκεφτόταν να επιλέξει τον βασιλιά.

Στη διάρκεια της συζήτησης με τον παρουσιαστή, ο Δημήτρης εμφανίστηκε δύσπιστος, δηλώνοντας: «Θέλω να το ρισκάρω, ρε Γρηγόρη. Θα στεναχωρηθώ άμα είναι λάθος αλλά δεν ξέρω… Αν δεν μου “γυάλιζε” κάτι θα σταματούσα, αλλά μου γυαλίζει τώρα.» Έχοντας ρίσκα για τις 100.000€, ήταν ξεκάθαρο πως ένα λάθος θα του κόστιζε και τα 30.000 ευρώ που είχε κατοχυρώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή, αφήνοντάς τον με μόνο 5.000€.

Τελικά, αποφάσισε να σταματήσει, λέγοντας: «Θα ‘ναι ωραία πληροφορία για να την μάθουμε αλλά… Γρηγόρη μου, θα σταματήσω». Όταν πριν την αποκάλυψη της σωστής απάντησης αναφέρθηκε στο Β. Ιππείς, απογοητεύτηκε όταν τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ήταν όντως σωστή η επιλογή του.

Πηγή: newsbomb.gr