Ο Τιμωρός Φέρνει Ανατροπές και Ενταση στην Οθόνη

Ο Τιμωρός Φέρνει Ανατροπές και Ενταση στην Οθόνη
Η νέα σειρά «Ο Τιμωρός» του ALPHA έκανε πρεμιέρα με ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές. Το κοινό έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συντονίστηκε στον σταθμό τη Δευτέρα στις 21.00, αποδεικνύοντας τη φιλοδοξία της παραγωγής που εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή. Τα σχόλια του κόσμου στα social media ήταν εξαιρετικά, με τη σειρά να γίνεται trend. Οι τηλεθεατές φαίνεται να εκτίμησαν την «γρήγορη πλοκή» και την «καλοστημένη ιστορία», αλλά και τις «υπέροχες εικόνες από το Μαρόκο» που προσέφεραν μια αίσθηση εξωτικής μαγείας.

Η πλοκή της σειράς εξελίσσεται το 2005 στην Αθήνα, όπου ο Μάρκος, ένας νεαρός άντρας, ανακαλύπτει πως η γυναίκα που αγαπά, η Έλλη, είναι και η αγαπημένη του κολλητού του, Αλέξη. Παράλληλα, ο πατέρας του Μάρκου, ο εισαγγελέας Μωραΐτης, ερευνά μια υπόθεση δολοφονίας χωρίς να γνωρίζει ότι πίσω από αυτήν βρίσκεται ο πατέρας του Αλέξη. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Μαρόκο, η μοίρα φέρνει τον Μάρκο αντιμέτωπο με την προδοσία και οδηγεί σε τραγικές συνέπειες, καθώς ο πατέρας του δολοφονείται και ο Μάρκος ενοχοποιείται λανθασμένα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Θα περάσει 18 χρόνια στη φυλακή, και καθώς όλοι πιστεύουν ότι έχει πεθάνει, θα επιστρέψει το 2024 με έναν νέο εαυτό και διαφορετική ταυτότητα.

Μόλις επιστρέψει στην Αθήνα, ο Μάρκος ανακαλύπτει ότι έχει χάσει τα πάντα και οι άνθρωποι που αγαπούσε τον έχουν προδώσει. Ωστόσο, η επιστροφή του δεν είναι για να βρει απαντήσεις, αλλά για να εκδικηθεί εκείνους που του στέρησαν τη ζωή. Αν και δεν σκοπεύει να τους σκοτώσει, η τιμωρία τους θα είναι μακρόχρονη και βασανιστική. Ο ταξίδι της εκδίκησης μόλις ξεκινά και θα είναι γεμάτο ανατροπές και προκλήσεις.

Το cast της σειράς περιλαμβάνει σημαντικούς ηθοποιούς όπως οι Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου και άλλοι. Τα πρώτα σχόλια στηρίχθηκαν με θετικές κριτικές, και φάνηκε ότι η «Τιμωρός» έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει το κοινό.

Πηγή: newsbomb.gr