Οι Ανατροπές και οι Συγκρούσεις Στη Νέα Εβδομάδα της Γης της Ελιάς

Οι Ανατροπές και οι Συγκρούσεις Στη Νέα Εβδομάδα της Γης της Ελιάς
Η σειρά που έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού συνεχίζει να εντυπωσιάζει στον τέταρτο κύκλο της. «Η Γη της ελιάς» του MEGA επιφυλάσσει πολλές ανατροπές αυτή την εβδομάδα. Βλέπουμε τον Θάνο, γνωστό και ως Μάρκος Λάσκαρης, να παρακολουθεί στενά την Αριάδνη, αν και οι προθέσεις του δεν είναι καθόλου θετικές. Ο Μιχάλης, από την άλλη, αντιμετωπίζει την περιφρόνηση από τους κατοίκους της Αρεόπολης και σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τη Μάνη, με τον Κουράκο να προσπαθεί να τον στηρίξει.

Η Μαρίνα συναισθάνεται την ανησυχία της από την αποκάλυψη της Πολυξένης σχετικά με την Αντιγόνη, αλλά κρατάει τις σκέψεις της κρυφές από τον Μάνο. Η κατάσταση με τον Στάθη ανησυχεί τους γύρω του, καθώς παρατηρούν την κακή του διάθεση, ενώ ο ίδιος δεν αποκαλύπτει την αιτία. Η Χρυσούλα αναφέρει στην Αναστασία ότι είδε τον Αποστόλη να επισκέπτεται τη Παυλίνα τη νύχτα.

Ο Αποστόλης προσπαθεί να κερδίσει ξανά την Αναστασία, αλλά εκείνη ζητά αποδείξεις για την πίστη του. Στο μεταξύ, η Αφροδίτη εξομολογείται στο Μιχάλη προβλήματα στη σχέση της με τον Χρήστο, ενώ ο Στάθης αποκαλύπτει τον δικό του προβληματισμό στον Λυκούργο. Ο γιατρός που θα αντικαταστήσει την Αφροδίτη φτάνει στο χωριό, ενώ εκείνη, μαζί με τον Χρήστο, την Ειρήνη και τον Παρασκευά, ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στο Μονακό.

Η Αντιγόνη συνεχίζει να αποφεύγει τον Ισίδωρο, με την Αγγελική να του προτείνει να δώσει μια ευκαιρία στην Αμαλία. Ωστόσο, οι διακοπές στο Μονακό δεν είναι χωρίς εντάσεις, καθώς ο πρώτος καβγάς ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Παρασκευά δεν θα αργήσει να συμβεί. Παράλληλα, η Νάνσυ αποφασίζει να απομακρυνθεί από το σπίτι και να ενημερώσει τον Τζον για τη βίαιη συμπεριφορά της Φιλιώς, αναγκάζοντας τον να επιστρέψει στη Μάνη για να διαλευκάνει την κατάσταση.

Πηγή: newsbomb.gr