ΑΕΚ Στην Κορυφή Με Νίκη Στο Ντέρμπι Κόντρα Στον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ Στην Κορυφή Με Νίκη Στο Ντέρμπι Κόντρα Στον Παναθηναϊκό
Η ΑΕΚ πέτυχε σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο σκοπός της ομάδας είναι να διατηρήσει αυτή τη θέση και κατά τη διάρκεια της διακοπής για τα ματς των εθνικών ομάδων στο Nations League. Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να νικήσει στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο. Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη σεζόν η ΑΕΚ είχε προηγηθεί με δύο γκολ, αλλά ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2.

Ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μουκουντί και Οντουμπάτζο, όμως αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Λαμέλα και Μαρσιάλ. Είναι πιθανό ο Αλμέιδα να παραμείνει στη βασική ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με μία πιθανή μοναδική αλλαγή τον Λιούμπισιτς. Εν τω μεταξύ, ο Παναιτωλικός είναι σε ανοδική πορεία, με τέσσερις αγώνες αήττητους και βλέπει την ευκαιρία να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, ο Άρης, ύστερα από νίκες σε σημαντικά ντέρμπι, φιλοξενεί τη Λαμία με στόχο να αποδείξει ότι μπορεί να τα πάει καλά και απέναντι σε θεωρητικά πιο «βατά» παιχνίδια. Ωστόσο, η Λαμία έχει ιστορικά προκαλέσει ζημιές στον Άρη, και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Ο Ατρόμητος, επίσης, επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζοντας τον Βόλο, ο οποίος προσπαθεί να ανακάμψει μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τρεις αγώνες για τις ομάδες της Super League, με τις αναμετρήσεις να είναι κρίσιμες για όλες τις ομάδες που επιθυμούν να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.

Πηγή: newsbomb.gr