Αναζητώντας Λύσεις στην Επιθετική Γραμμή του Ολυμπιακού

Αναζητώντας Λύσεις στην Επιθετική Γραμμή του Ολυμπιακού
Μπορεί ο Ολυμπιακός αρχικά να σχεδίασε να έχει ολοκληρώσει τη σύνθεση της ομάδας του μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, με την προθεσμία υποβολής της λίστας στην UEFA, οι πρόσφατες εμφανίσεις έχουν φέρει στην επιφάνεια σοβαρές αδυναμίες στην επιθετική γραμμή. Αυτό έχει οδηγήσει σε αυξημένη δραστηριότητα στην Πλατεία Αλεξάνδρας για την ενίσχυση της ομάδας.

Σε δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρεται ότι οι “ερυθρόλευκοι” επιδιώκουν να αποκτήσουν τον κατάλληλο παίκτη για την επιθετική τους γραμμή, με τουλάχιστον μία μεταγραφή να θεωρείται σχεδόν δεδομένη πριν τη Δευτέρα (30/09), οπότε και λήγει η προθεσμία απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Υψηλά στη λίστα των υποψήφιων παικτών βρίσκονται δύο πρώην παίκτες της Λιλ: ο Γιουσούφ Γιαζίτσι και ο Άνταμ Ουνάς. Ο Γιαζίτσι, Τούρκος διεθνής, έχει καταγράψει 42 εμφανίσεις με την ομάδα της Λιλ, σκοράροντας 12 τέρματα, εκ των οποίων 5 ήταν στο Conference League. Μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος ή και στα δεξιά.

Από την άλλη, ο Άνταμ Ουνάς, Αλγερινός εξτρέμ και πρώην παίκτης της Νάπολι, έχει διενεργήσει 24 συμμετοχές με την Λιλ και μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης. Είναι 24 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Επιπλέον, στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί και άλλοι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, όπως οι Ραφίνια, Μίραλεμ Πιάνιτς και Ντέλε Άλι. Εν τω μεταξύ, ο Στέφαν Γιόβετιτς φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για επιστροφή του στην ελληνική ομάδα, καθώς δεν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι πληροφορίες δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον μία μεταγραφή προκειμένου να καλύψει το κενό στην επίθεση. Ωστόσο, η επιλεγμένη λύση θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, καθώς δεν θα έχει προηγουμένως συμμετάσχει σε προετοιμασία.

Πηγή: newsbomb.gr