Ανησυχία στην ΑΕΚ από τους Μυϊκούς Τραυματισμούς που πλήττουν την Ομάδα

Ανησυχία στην ΑΕΚ από τους Μυϊκούς Τραυματισμούς που πλήττουν την Ομάδα
Η ανησυχία στην ΑΕΚ έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν συνεχείς μυϊκούς τραυματισμούς από την αρχή της φετινής σεζόν. Ο Μάριο Ηλιόπουλος εκφράζει προβληματισμό για τις απώλειες της ομάδας, με την πιο έντονη να καταγράφεται στο παιχνίδι με την Athens Kallithea, όπου η ομάδα είχε οκτώ απουσίες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι λόγω θλάσεων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει αποφασίσει να διεξάγει έρευνα για να κατανοήσει την αιτία των μυϊκών τραυματισμών. Έχουν γίνει συναντήσεις με τους προπονητές, τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης, καθώς και με το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανοί παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτή την κατάσταση.

Την Τρίτη (24/09), οι παίκτες της Ένωσης θα επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο στα Σπάτα για την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (29/09). Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών, θα αποσαφηνιστεί η κατάσταση του Μουκουντί, ο οποίος πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί, ενώ οι Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς επίσης είναι αμφίβολοι. Αντίθετα, αναμένεται η επιστροφή του Ρότα και του Λιούμπισιτς, με πιθανές συμμετοχές και από τους Οντουμπάτζο, Λαμέλα και Άμραμπατ.

Πηγή: newsbomb.gr