Asteras Aktor Θριαμβεύει στη Λεωφόρο με Νίκη 3-1 Επί της Athens Kallithea

Asteras Aktor Θριαμβεύει στη Λεωφόρο με Νίκη 3-1 Επί της Athens Kallithea
Σημαντικές ευκαιρίες είχαν και οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν από το ημίχρονο. Στο 44’, ο Ντελί έκανε φάουλ στον Βασιλόγιαννη, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Ο Τζιάνι, αναλαμβάνοντας την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η αναμέτρηση, για την 7η αγωνιστική της Super League, είδε τον Asteras Aktor να εκμεταλλεύεται την αποβολή του Μουτίνιο, που συνέβη στα μισά του πρώτου μέρους. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι Αρκάδες είχαν ήδη ανοίξει το σκορ. Ο Καστάνιο είχε ανεβάσει την ομάδα του σε 1-0 στο 19’, με όμορφη πάσα στον Μπαρτόλο, ο οποίος σκόραρε.

Ο Asteras Aktor συνεχώς πίεζε και στο 71’ κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ. Ο Μπιλέ πάτησε περιοχή, έδωσε πάσα στον Καλτσά, ο οποίος με έμπειρο σουτ έκανε το 1-2. Η νίκη των φιλοξενούμενων «σφραγίστηκε» στο 77’ από τον Μακέντα, που σημείωσε το πρώτο του γκολ με την Τρίπολη, ολοκληρώνοντας μία ωραία επίθεση στο 1-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν, ωστόσο η Athens Kallithea δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ. Στο 88’, ο Εντιαγέ βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Τσιντώτα, ενώ στο 94’, ο Ντιμπά σημάδεψε το δοκάρι, χάνοντας και αυτή την ευκαιρία.

Με αυτή τη νίκη, ο Asteras Aktor έφτασε τους 9 βαθμούς με τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ η Athens Kallithea έμεινε στους 5 χωρίς νίκη έπειτα από 7 αγωνιστικές. Το ματς ξεκίνησε με δίχως πολλές ευκαιρίες, με τον Asteras να κυριαρχεί μετά το πρώτο γκολ και να ελέγχει το παιχνίδι.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Κίτρινες: Σοϊρί, Μότοκ – Μπαρτόλο, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι
Κόκκινη: Μουτίνιο (28΄)
ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγάν, Μανθάτης (78΄ Λουκίνας), Σοϊρί, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς (46΄ Τσιβελεκίδης), Ματίγια (65΄ Εντιαγέ), Ντιμπά, Τζιάνι (78΄ Ντεμέτριους), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (78΄ Βαλμπουενά)
ASTERAS AKTOR (Κλοντ Μακελελέ): Τσιντώτας, Αλάγκμπε (62΄ Γκος), Ντελί, Καστάνο (67΄ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (59΄ Καλτσάς), Άλχο, Μπαρτόλο, Κρεσπί (67΄ Μπιλέ), Άνταμ (59΄ Μακέντα)

Πηγή: newsbomb.gr