Διαιτητές και Σημαντικά Ντέρμπι στην 6η Αγωνιστική της Super League

Διαιτητές και Σημαντικά Ντέρμπι στην 6η Αγωνιστική της Super League
Την Τετάρτη (25/09), η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους αξιωματούχους για τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής της Super League. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στα δύο ντέρμπι: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Άρης. Στις δύο αναμετρήσεις, έχουν επιλεγεί Γερμανοί διαιτητές της Α’ κατηγορίας της UEFA.

Στο ντέρμπι της Αθήνας, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/09) στις 21:00 στην «OPAP Arena», διαιτητής θα είναι ο Σάσα Στέγκεμαν. Οι βοηθοί του είναι οι Κρίστιαν Γκίτελμαν και Κρίστοφ Γκουνς, όλοι από τη Γερμανία, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία. Ο επικεφαλής του VAR θα είναι ο Γκουίντπ Βίνκμαν.

Για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Άρης, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (29/09) στις 20:30, διαιτητής θα είναι ο Χαρμ Όσμερς, επίσης από τη Γερμανία. Οι βοηθοί του θα είναι οι Ντόμινικ Σάαλ και Γιαν Κλέμενς Νάιτζελ-Πέτερσεν, ενώ στο VAR θα είναι ο Πάτρικ Χανσμπλάουερ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από τη Δράμα και AVAR ο Ρέινχαρντ Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Αττική.

Πηγή: newsbomb.gr