Δύσκολη Αποστολή για τον ΠΑΟΚ ενόψει Ντέρμπι με την ΑΕΚ

Δύσκολη Αποστολή για τον ΠΑΟΚ ενόψει Ντέρμπι με την ΑΕΚ
Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες βρίσκει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με μια δύσκολη πρόκληση. Οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής για τη Super League, επισημαίνοντας την ανάγκη για την πρώτη τους νίκη σε σημαντικό ματς, καθώς δεν έχουν καταφέρει να επικρατήσουν μέχρι στιγμής σε αγώνες απέναντι σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, εστιάζοντας κυρίως σε τακτικές πτυχές. Δυστυχώς, ο Τσιφτσής δεν είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι ενώ και ο Ταρίκ Τισουντάλι μένει εκτός αποστολής, όπως επίσης οι Τζόναθαν Γκόμεζ και Γιάννης Μιχαηλίδης. Ωστόσο, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν παίκτες που είχαν ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες εβδομάδες από τραυματισμούς ή ιώσεις, όπως ο Μπράντον Τόμας.

Οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου περιλαμβάνουν τους Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ και Μπράντον, καθώς και τον Τσάλοφ.

Πηγή: newsbomb.gr