Καλαμάτα και Μαύρη Θύελλα συνεχίζουν αήττητες με δραματικές νίκες

Καλαμάτα και Μαύρη Θύελλα συνεχίζουν αήττητες με δραματικές νίκες
Η «Μαύρη Θύελλα» γιόρτασε τη δεύτερη νίκη της σε δύο αγώνες, σημειώνοντας και πάλι ένα θεαματικό γκολ στις καθυστερήσεις. Μετά τον Νικολό Ντιγκινί στην πρεμιέρα κόντρα στα Χανιά, αυτή τη φορά ήταν ο Χερόνιμο Μπαράλες που έδωσε τη νίκη στην Καλαμάτα με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Καλαμάτα κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 10’, με πέναλτι από τον Αλ Γκαρανάζ. Ωστόσο, ο Παναργειακός ισοφάρισε γρήγορα με τον Κωστίκα στο 16ο λεπτό. Στην πορεία του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 74’, όταν ο Τσιράκης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι βασικοί παίκτες της Καλαμάτας κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν οι Κότσαρης, Ουές, Βαλεριάνος, Μπακαγιόκο, Μουστακόπουλος, Ντιγκινί και Αλ Γκαρανάζ. Από την πλευρά του Παναργειακού, συμμετείχαν οι Καραργύρης, Σαάντο, Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι και Κωστίκα.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Νίκη Βόλου και ο ΠΑΟΚ Β’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Βερνάρδο στο 13’ και τον Κανίς να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 63’.

Η βαθμολογία μετά την 2η αγωνιστική είναι ενδιαφέρουσα, με την Καλαμάτα και την ΑΕΛ να προηγούνται σε κάθε όμιλο.

Πηγή: newsbomb.gr