Κριστιάνο Ρονάλντο Σκοράρει Στη Μνήμη Του Πατέρα Του

Κριστιάνο Ρονάλντο Σκοράρει Στη Μνήμη Του Πατέρα Του
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα γκολ που του επέτρεψε να φτάσει τα 904 στην εντυπωσιακή του καριέρα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 2-1 στη νίκη της Αλ Νασρ εναντίον της Αλ Ραγιάν στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας.

Συγκινημένος κατά τη διάρκεια της γιορτής του γκολ του, ο ποδοσφαιριστής έδειξε προς τον ουρανό, εκφράζοντας συναισθήματα που έχουν βαθιές ρίζες στην προσωπική του ζωή. Μετά το παιχνίδι, ο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι αυτό το γκολ είχε ιδιαίτερη αξία για εκείνον, καθώς σκόραρε την ημέρα που θα είχε τα γενέθλιά του ο πατέρας του. «Αυτό το γκολ είχε μια διαφορετική… γεύση για εμένα. Απλά εύχομαι ο πατέρας μου να ζούσε για να το δει. Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του», είπε, με τα δάκρυα να του κυλούν.

Ο πατέρας του, Χοσέ Ντίνις Αβέιρο, ήταν ένας άντρας που υπέφερε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας στον πόλεμο της Ανγκόλας. Αφού απολύθηκε, δυσκολεύτηκε να βρει εργασία και στράφηκε στο αλκοόλ για να αντιμετωπίσει τις αναμνήσεις του πολέμου.

Καθώς προσπαθούσε να στηρίξει την οικογένειά του, βρήκε δουλειά στην ποδοσφαιρική ομάδα όπου αγωνιζόταν ο μικρός Κριστιάνο, όμως δεν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εξέλιξή του στο άθλημα. Πέθανε το 2005 από ηπατική ανεπάρκεια, όταν ο Ρονάλντο ήταν μόλις 20 χρονών.

Πηγή: newsbomb.gr