Μανόλο Χιμένεθ ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο

Μανόλο Χιμένεθ ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο
Ο Ισπανός προπονητής, Μανόλο Χιμένεθ, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, έχοντας υπογράψει έως το καλοκαίρι του 2025. Ο 60χρονος κόουτς θα διαδεχθεί τον Ζοσέ Ντομίνγκες, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο Χιμένεθ συνδέεται με την ΑΕΚ, ενώ τώρα η καριέρα του θα συνεχιστεί στην κυπριακή ομάδα.

Στις δηλώσεις του κατά την επίσημη παρουσίαση του, ο Χιμένεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προοπτική που έχει μπροστά του. «Μου αρέσει η ελληνική γλώσσα. Είδα αρκετά Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, ξέρω ότι είναι σημαντική ομάδα. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε αυτή την μεγάλη πρόκληση. Θα υπηρετήσουμε αυτό το κλαμπ με αφοσίωση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο νέος προπονητής ανέφερε επίσης τη σημασία του κινήτρου για την επιτυχία. «Έχω το κίνητρο για να βρεθώ εδώ, το να έχεις κίνητρο είναι πολύ σημαντικό. Υπόσχομαι να δουλέψω και να δώσω τον καλό μου εαυτό. Στην καριέρα μου με έχουν σημαδέψει πολλές ομάδες, ειδικά η Σεβίλλη και η ΑΕΚ. Από αυτή τη στιγμή, μόνο το ΑΠΟΕΛ είναι στην καρδιά μου», τόνισε.

Κλείνοντας, μίλησε για τη φιλοσοφία του ως προπονητής: «Η φιλοσοφία μου είναι να κερδίζω. Αν το κάνουμε με καλό ποδόσφαιρο, ακόμα καλύτερα. Το πρώτο που σκέφτομαι είναι η νίκη και θέλω η ομάδα μου να προσπαθεί γι’ αυτό. Δεν θα ζητήσω τίποτα περισσότερο από το 100% από τους παίκτες μου. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό παιχνίδι από το επόμενο».

Πηγή: newsbomb.gr