Ντέρμπι Κορυφής στην OPAP Arena με την AEK να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Ντέρμπι Κορυφής στην OPAP Arena με την AEK να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ
Η AEK θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» και η αναμέτρηση αναμένεται να είναι ξεχωριστή για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επιλέξει να ξεκινήσει τον Ντέγιαν Λόβρεν στο κέντρο της άμυνας, δημιουργώντας έτσι έναν δυνατό συνδυασμό.

Από την πλευρά της AEK, ο Ματίας Αλμέιδα εμπιστεύεται τον Φραντζί Πιερό στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Έρικ Λαμέλα αναμένεται να τον υποστηρίξει. Ο Νίκλας Ελίασον είχε αδιαθεσία το πρωί της Κυριακής (20/10) και δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή, οπότε ο Λιβάι Γκαρσία θα αγωνιστεί ως εξτρέμ.

Η ενδεκάδα που έχει επιλέξει ο Αλμέιδα περιλαμβάνει τους Στρακόσα, Πήλιος, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι, Περέιρα, Κοϊτά, Γκαρσία, Λαμέλα και Πιερό. Στον πάγκο βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Κάλενς, Οντουμπάτζο, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Λιούμπιτσιτς και Μαρσιάλ.

Περνώντας στον ΠΑΟΚ, οι παίκτες που θα παραταχθούν είναι οι Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Τσάλοφ, με τους Παβλένκα, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ και Τόμας να βρίσκονται στον πάγκο.

Πηγή: newsbomb.gr