Οι επόμενες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας και τα συγκλονιστικά ντέρμπι που έρχονται

Οι επόμενες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας και τα συγκλονιστικά ντέρμπι που έρχονται
Γνωστοποιήθηκε το πλήρες πρόγραμμα των επόμενων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις κληρώσεις να λαμβάνουν χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης (02/10) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν αναμετρήσεις από τη φάση των «16» μέχρι τον τελικό.

Η φάση των «16» περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια, με το πρώτο μεγάλο ντέρμπι να είναι μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και την προηγούμενη χρονιά στην ίδια φάση, όπου ο Άρης είχε επιτύχει την πρόκριση και είχε φτάσει στον τελικό. Ο νικητής αυτού του αγώνα θα αναμετρηθεί πιθανότατα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός, υπερασπιστής του τίτλου, θα αγωνιστεί εναντίον του Ατρόμητου. Ο πρώτος αγώνας θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι και η ρεβάνς θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα βρει απέναντί της τον νικητή της αναμέτρησης της Athens Kallithea με τον Ολυμπιακό, προοιωνίζοντας άλλο ένα «αιώνιο» ντέρμπι.

Για να συνοψίσουμε, τα ζευγάρια της φάσης των «16» είναι:

1. Ζάκυνθος – Ομάδα 12
2. ΟΦΗ – Βόλος
3. Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
4. Αιγάλεω – ΠΑΟΚ
5. Κηφισιά – Παναχαϊκή
6. Athens Kallithea – Ολυμπιακός
7. ΑΕΚ – Άρης
8. Πανσερραϊκός – Πανιώνιος

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» θα διεξαχθούν από 29 έως 31 Οκτωβρίου, με τις ρεβάνς να προγραμματίζονται για το διάστημα 3-5 Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικοί, με τις πρώτες αναμετρήσεις τους να είναι προγραμματισμένες για 17-18 Δεκεμβρίου και τις ρεβάνς για 7-9 Ιανουαρίου. Αν κάποια ομάδα προκριθεί στο UECL, οι αγώνες της στα προημιτελικά θα γίνουν μέσα στις ίδιες ημερομηνίες.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα περιλαμβάνουν τους νικητές των προημιτελικών, ενώ ο τελικός θα γίνει μεταξύ των νικητών των ημιτελικών.

Πηγή: newsbomb.gr