Ολυμπιακός: Πρόκληση στην Σουηδία απέναντι στη Μάλμε για το Europa League

Ολυμπιακός: Πρόκληση στην Σουηδία απέναντι στη Μάλμε για το Europa League
Το ματς του Ολυμπιακού με τη Μάλμε στη Σουηδία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (22/10) και θα ξεκινήσει στις 22:00. Η αναμέτρηση αυτή είναι μέρος της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές για τον αγώνα και πρώτος διαιτητής έχει οριστεί ο Σιμόνε Σότσα, ο οποίος θα διευθύνει για πρώτη φορά ε matchup των «ερυθρόλευκων» στην Ευρωπαϊκή τους καριέρα. Ο 37χρονος ρέφερι έχει εμπειρία από ελληνικές ομάδες, καθώς έχει σφυρίξει σε σημαντικά παιχνίδια στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2023 ήταν διαιτητής στην εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού (2-1) για τη Super League, ενώ αργότερα διηύθυνε και την νίκη του ΠΑΟΚ (2-1) απέναντι στην Άιντραχτ στους ομίλους του Conference League. Επίσης, έχει σφυρίξει την ήττα της Εθνικής Ελλάδας Κ19 από την Τουρκία με σκορ 1-0.

Οι βοηθοί διαιτητές του Σότσα στην αναμέτρηση θα είναι οι Φιλίπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο, με τον Ματέο Μαρτσενάρο ως τέταρτο διαιτητή. Για τον έλεγχο του VAR θα είναι υπεύθυνοι οι Τζιανλούκα Αουρελιάνο και Μάρκο Σέρα, όλοι προερχόμενοι από την Ιταλία.

Πηγή: newsbomb.gr