Ολυμπιακός σε κρίση με σημαντικές προκλήσεις και αναζητήσεις αλλαγής

Ολυμπιακός σε κρίση με σημαντικές προκλήσεις και αναζητήσεις αλλαγής
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει κρίση τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς έχει σημειώσει τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο εκτός έδρας ήττες, μία από τον Άρη και μία από τη Λιόν, καθώς και μια εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό. Κοινός παρονομαστής και στα τρία παιχνίδια είναι οι χαμηλής ποιότητας εμφανίσεις.

Το Σάββατο (28/09), ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σε συνεργασία με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τους ποδοσφαιριστές, είχαν μια σημαντική συζήτηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η συζήτηση κράτησε περίπου μία ώρα, κατά την οποία ο Βάσκος τεχνικός υπενθύμισε στους παίκτες πως με την προηγούμενη χρονιά κατάφεραν να κατακτήσουν το Europa Conference League. Ωστόσο, τόνισε ότι στις τελευταίες αναμετρήσεις δε φαίνονται αυτά που έχουν δουλέψει στις προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν και οι Ροντινέι, Έσε, Τζολάκης και Ολιβέιρα, που αν και είναι νέος στην ομάδα, υποσχέθηκαν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας από το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (29/09).

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δήλωσε τη στήριξή του στην ομάδα, και το συμπέρασμα από τη συνάντηση ήταν ότι όλοι θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι και να δώσουν απαντήσεις στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από τον Ατρόμητο και στη συνέχεια με Μπράγκα και Παναθηναϊκό, πριν τη νέα διακοπή στο πρωτάθλημα.

Πηγή: newsbomb.gr