ΠΑΕ ΑΕΚ Αντιδρά Σφοδρά για τη Διαιτησία του Αγώνα με τον Παναιτωλικό

ΠΑΕ ΑΕΚ Αντιδρά Σφοδρά για τη Διαιτησία του Αγώνα με τον Παναιτωλικό
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με τη διαιτησία που αντιμετώπισε στον αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Η Ένωση εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της, καταγγέλλοντας έλλειψη σεβασμού προς αυτήν, κάτι που δεν είναι αποδεκτό. Αναφέρεται μάλιστα ότι υπάρχουν κάποιοι που ενδεχομένως επιθυμούν να επαναφέρουν το ποδόσφαιρο στις εποχές της «παράγκας». Η ΑΕΚ διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί.

Με λύπη διαπιστώνει ότι ορισμένοι δεν δείχνουν την απαιτούμενη εκτίμηση στην ΑΕΚ, ενώ ζητάει την αυστηρή τήρηση των κανονισμών από διαιτητές και VARίστες. Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι στον τελευταίο αγώνα υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος, κάτι που αναγνωρίστηκε από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, χωρίς να μπορούν να παραπλανήσουν οργανωμένες προπαγάνδες.

Επιπλέον, τονίζεται ότι η συνολική διαιτησία ήταν απογοητευτική και κατώτερη από τις απαιτήσεις που ισχύουν για τη Super League. Υπάρχει επικριτική αναφορά σε κίτρινες κάρτες που εδόθηκαν χωρίς λόγο καθώς και σε αμφισβητούμενα σφυρίγματα κατά της ΑΕΚ. Η διοίκηση καλεί όλους να το λάβουν σοβαρά υπόψη αυτό το μήνυμα.

Πηγή: newsbomb.gr