Προετοιμασία και Προκλήσεις του ΠΑΟΚ πριν την Αναμέτρηση με τη Στεάουα

Προετοιμασία και Προκλήσεις του ΠΑΟΚ πριν την Αναμέτρηση με τη Στεάουα
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (03/10) με τη Στεάουα στην Τούμπα απασχόλησε τον άμεσο τεχνικό ηγέτη της ομάδας. Σε μια καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στις πρόσφατες ήττες από τη Γαλατάσαραϊ (3-1) και τον Άρη (0-1), επισημαίνοντας την επίδραση αυτών των αποτελεσμάτων στο κλίμα σύμφωνα με τις δηλώσεις του.

Ο προπονητής ανέφερε: «Υπάρχουν περίοδοι που θα κερδίζεις και θα χάνεις. Ξέρουμε να εκτιμούμε όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά και όταν δεν πηγαίνουν. Οι δύο ήττες έχουν προκαλέσει μια αναστάτωση. Είμαστε μια ομάδα που δεν της αρέσει να χάνει. Αναλύσαμε την ήττα με τον Άρη, αντιληφθήκαμε ότι όλες οι μεγάλες ομάδες θα έχουν τέτοιες περιόδους και αρκεί να μη μένουμε σ’ αυτό».

Στην ίδια συνέντευξη, ο τεχνικός σημείωσε τη σημασία της χημείας και της συνοχής της ομάδας. «Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας και να γίνουμε ομάδα», δήλωσε, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και απαιτείται χρόνος για την ενσωμάτωσή τους.

Όσον αφορά την προ ημερών δήλωση του Ιβάν Σαββίδη, ο προπονητής τόνισε ότι αυτή είχε στόχο να ενισχύσει την πίεση στην ομάδα και να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. «Δεν είναι εύκολο, ούτε το σωστό, να λέμε ότι είναι η καλύτερη ομάδα όταν είμαστε στην αρχή της σεζόν», προσέθεσε.

Αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετοχή, όπως οι Κεντζιόρα, Μπάμπα και Τάισον, ο τεχνικός υπογράμμισε την ανάγκη διαχείρισης των δυνάμεών τους και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι νέοι της ομάδας χρειάζονται χρόνο για να αποδώσουν σύμφωνα με τις προσδοκίες.

Τέλος, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τη Στεάουα, ο προπονητής κράτησε μια ισχυρή στάση λέγοντας: «Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Δεν άλλαξα την καθημερινότητά μου, είμαι αφοσιωμένος στο στόχο της νίκης όπως πάντα».

Πηγή: newsbomb.gr