Σημαντική αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Super League 2 μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή

Σημαντική αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Super League 2 μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή
Οι δύο ομάδες έχουν ως κύριο στόχο την κατάκτηση του «τρίποντου», καθώς αμφότερες στοχεύουν ψηλά στη βαθμολογία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με νίκη την πορεία του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα του Εθνικού Νέου Καραμιδίου. Οι γηπεδούχοι δεν απασχολούνται με αγωνιστικά προβλήματα.

Αντίθετα, ο Ηρακλής στο ντεμπούτο του έμεινε στην ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0) απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ και αναζητά την πρώτη του νίκη σε αυτή τη διοργάνωση. Ο Διαμαντής είναι στην αποστολή της ομάδας, ενώ απουσιάζει ο τιμωρημένος Παπασάββας.

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, και θα ξεκινήσει στις 15:00, με τηλεοπτική κάλυψη από τον ΣΚΑΪ.

Η 2η αγωνιστική της Super League 2 περιλαμβάνει επίσης άλλες αναμετρήσεις, όπως Μακεδονικός – Καμπανιακός και ΑΕΛ – Διαγόρας, οι οποίες προγραμματίζονται για την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου. Η βαθμολογία της αρχής του πρωταθλήματος δείχνει ότι ο Καμπανιακός, η ΑΕΛ και ο ΠΑΣ Γιάννινα μοιράζονται την κορυφή με 3 βαθμούς.

Πηγή: newsbomb.gr