Θρίαμβος και Προκλήσεις για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία

Θρίαμβος και Προκλήσεις για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας ετοιμάζεται για τη σημαντική αναμέτρηση με την Ιρλανδία, που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής (13/10) στις 21:45. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει μέσω του Novasports Prime και του Alpha. Οι Έλληνες διεθνείς, υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επιδιώκουν να συνεχίσουν την θετική πορεία τους και να κερδίσουν την Ιρλανδία, διατηρώντας την αήττητη πορεία τους στον 2ο όμιλο της League B του Nations League.

Η προηγούμενη νίκη απέναντι στην Αγγλία στο Wembley αποτέλεσε μια σημαντική επιτυχία και αφιερώνεται στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ. Την ίδια ημέρα, αγωνίζεται επίσης η Αγγλία στη Φινλανδία, προσπαθώντας να επανέλθει στις νίκες.

Σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα περιλαμβάνουν αγώνες στη Greek Basketball League, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη στο ΣΕΦ, και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στην Α1 Γυναικών. Στη Super League 2, η ΑΕΚ Β’ αντιμετωπίζει την Καλαμάτα με τηλεοπτική κάλυψη και από το ΣΚΑΪ Hybrid, το οποίο θα προβάλει και το Παναχαϊκή – Κηφισιά.

Πηγή: newsbomb.gr