Θρίαμβος του Αστέρα Τρίπολης με νικητήριο γκολ του Παναγιώτη Τζίμα στην παράταση

Θρίαμβος του Αστέρα Τρίπολης με νικητήριο γκολ του Παναγιώτη Τζίμα στην παράταση
Ο Παναγιώτης Τζίμας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες, καθώς σκόραρε στο 115ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε μια βελτιωμένη εικόνα στην παράταση, με τον Τζίμα να «λυτρώνει» την ομάδα του με ένα εντυπωσιακό γκολ, ύστερα από σέντρα του Καλτσά.

Η Καβάλα ήταν πιο δραστήρια στο πρώτο μισό του αγώνα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 62ο λεπτό, ο Αστράς κατάφερε να αποκρούσει ένα πέναλτι του Ρεγκίς, διατηρώντας την κατάσταση στο 0-0. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε πολλές άλλες εντυπωσιακές επεμβάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση.

Τα ζευγάρια της φάσης των «16» περιλαμβάνουν τις εξής αναμετρήσεις: Ζάκυνθος – Αστέρας Τρίπολης AKTOR, ΟΦΗ – Βόλος, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, Αιγάλεω – ΠΑΟΚ, Κηφισιά – Παναχαϊκή, Athens Kallithea – Ολυμπιακός, ΑΕΚ – Άρης και Πανσερραϊκός – Πανιώνιος. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για το τριήμερο 29-31 Οκτωβρίου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου.

Σημαντικές ημερομηνίες περιλαμβάνουν τις πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών, που θα πραγματοποιηθούν στις 17-18 Δεκεμβρίου, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες για το τριήμερο 7-9 Ιανουαρίου. Σε περίπτωση πρόκρισης ομάδας στις επόμενες φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν την ίδια περίοδο.

Τέλος, τα ζευγάρια των ημιτελικών έχουν οριστεί ως εξής: Νικητής 1 – Νικητής 4 και Νικητής 2 – Νικητής 3, με το ζευγάρι του τελικού να παραμένει ανοιχτό προς τον προσδιορισμό.

Πηγή: newsbomb.gr