Αντιπαράθεση με Ιδέες και Προτάσεις από τον Παύλο Πολάκη

Αντιπαράθεση με Ιδέες και Προτάσεις από τον Παύλο Πολάκη
Ο Παύλος Πολάκης, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε πρόσκληση στους ανθυποψήφιούς του να προχωρήσουν σε μια ανοιχτή και ειλικρινή αντιπαράθεση με ιδέες, προτάσεις και προγράμματα. Χωρίς περιστροφές, δήλωσε: «Κόψτε τις ΑΗΔΙΕΣ περί διαγραφής! Ελάτε να αναμετρηθούμε στα ίσια με ιδέες, προτάσεις, προγράμματα και οράματα!».

Μετά τη διαρκή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πολάκης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τις ίντριγκες και τις εκκαθαρίσεις μεταξύ των υποψηφίων, κατακεραυνώνοντας το «έργο» του πρώην ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι καλύτερο. Επίσης, αναρωτήθηκε αν οι Κασσελάκης και οι υπόλοιποι μπορούν να ανταγωνιστούν σε ό,τι αναφέρει στο βίντεο που παραθέτει.

Ο Πολάκης κάλεσε τους συναγωνιστές του να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για μια λαϊκή έμπνευση που θα οδηγήσει σε μια δημοκρατική διέξοδο μετά την πτώση του Μητσοτάκη, κλείνοντας την τοποθέτησή του με φράσεις που ενισχύουν το πνεύμα συνεργασίας και ανοιχτού διαλόγου. «ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!» κατέληξε, προσκαλώντας σε ουσιαστική συμμετοχή.

Πηγή: newsbomb.gr