Απόστολος Γκλέτσος Σχολιάζει την Υποψηφιότητα Κασσελάκη και τις Διαφορές στον ΣΥΡΙΖΑ

Απόστολος Γκλέτσος Σχολιάζει την Υποψηφιότητα Κασσελάκη και τις Διαφορές στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Απόστολος Γκλέτσος εξέφρασε τη θέση του σχετικά με την πιθανή εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα που τον απασχολεί δεν είναι πολιτικό, αλλά πολιτισμικό. Υπογράμμισε ότι ο τρόπος ζωής του Κασσελάκη, που εκδηλώνεται με την επίδειξη πλούτου σε δημόσια θέα, προκαλεί ανησυχία, ιδιαίτερα όταν οι πολίτες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. «Είναι θέμα πολιτισμού να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η συμπεριφορά του οδηγεί σε αποστάσεις από τον ίδιο και άλλους στο κόμμα.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη ανακοίνωση του Κασσελάκη για την υποψηφιότητα του, ο Γκλέτσος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που τον προσδιόριζε δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που γνωρίζουν οι παλαιότεροι. «Ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι άλλο», δήλωσε. Επίσης, εξέφρασε τη γνώμη του για την επίσκεψη του Κασσελάκη στη Μακρόνησο, λέγοντας ότι φάνηκε να είναι ένα παιδί που δεν έχει ιδέα της ιστορίας και δεν έχει διαβάσει αρκετά.

Στην περίπτωση που ο Παύλος Πολάκης εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γκλέτσος τόνισε ότι θα συνεχίσει να είναι παρών, «ως κωπηλάτης», ανεξαρτήτως της κατάστασης. Με τον Κασσελάκη, ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει διάθεση για διάλογο: «Δεν έχω να πω τίποτα. Θα του ευχηθώ από μέσα μου και θα πάω σπίτι μου».

Τέλος, ο Γκλέτσος διευκρίνισε πως δεν είναι μέλος του κοινοβουλίου και δεν κατέχει κάποια επίσημη θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή. «Δεν θα δώσω καν συνέντευξη για να το πω. Θα σιωπήσω και θα πάω στο σπιτάκι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Buongiorno».

Πηγή: newsbomb.gr