Δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή Κασσελάκης Οι προκλήσεις ενόψει του συνεδρίου

Δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή Κασσελάκης Οι προκλήσεις ενόψει του συνεδρίου
Κατά την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Ραγκούσης διατύπωσε το δίλημμα «ή ΣΥΡΙΖΑ ή Κασσελάκης». Επισημαίνοντας ότι ο Κασσελάκης επιδιώκει την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσει στη δημιουργία δικού του κόμματος, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι αυτή είναι μια γνωστή στρατηγική που χρησιμοποιείται στον επιχειρηματικό κόσμο εδώ και χρόνια.

Ο Ραγκούσης τόνισε πως είναι σαφές ποιοι είναι οι στόχοι του Κασσελάκη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να αναγνωρίσουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τη σημασία του κόμματος και την πρόκληση που συνιστά η παρουσία του Κασσελάκη. Το ερώτημα που τίθεται για κάθε μέλος και φίλο του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά μόνο την αρμοδιότητα του συνεδρίου ή την αποδοχή της υποψηφιότητας του Κασσελάκη, αλλά προπαντός το δίλημμα που προκύπτει.

Επιπλέον, άλλα σημαντικά ζητήματα, όπως η ποινικοποίηση της κομματικής ζωής και η αμφισβήτηση της εγκυρότητας των δημοκρατικά εκλεγμένων οργάνων, είναι εξίσου κρίσιμα. Ωστόσο, το υπέρτατο ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν όλοι οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι αν θα επιλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ ή τον Κασσελάκη.

Πηγή: newsbomb.gr